Share
Tweet
Share
Send to friend

Koliko dana godišnjeg odmora imamo na raspolaganju?

U tijeku je MojPosao istraživanje o godišnjim odmorima!

Koliko dana godišnjeg odmora imamo na raspolaganju?

Ljetni mjeseci posebno su vrijeme u godini. 

Dani postaju duži, sunčeva svjetlost nas grije i potiče na aktivnosti na otvorenom, a miris mora i svježi povjetarac nas pozivaju na obalu. 

Osim opuštanja i uživanja, ljeto je idealno vrijeme za istraživanje novih destinacija, upoznavanje drugih kultura i stvaranje nezaboravnih uspomena s obitelji i prijateljima. Bilo da se radi o istraživanju prirodnih ljepota Hrvatske ili putovanju u inozemstvo, ljetni odmor je prilika za bijeg od rutine i svakodnevnog stresa.

S obzirom na važnost koju godišnji odmori imaju za našu dobrobit, MojPosao ponovno provodi istraživanje o godišnjim odmorima.

Zanima nas koliko dana godišnjeg odmora ljudi u Hrvatskoj imaju na raspolaganju, jesu li zadovoljni tim brojem i koliko dana godišnjeg planiraju iskoristiti ovog ljeta te planiraju li ljetovati unutar ili van granica Hrvatske. 

Također nas zanima kolikim budžetima raspolažemo, koliko radnika u Hrvatskoj očekuje da će ih njihov poslodavac obradovati isplatom regresa i što mislimo o konceptu neograničenih godišnjih odmora.

Sudjeluj u Istraživanju o godišnjim odmorima i podijeli svoja iskustva i mišljenja!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.